Bijles basisonderwijs

Uw kind krijgt bijles in een klein groepje. We bieden de mogelijkheid voor Duobijles (1-op-2) of Triobijles (1-op-3). Daarbij houden we rekening met de leeftijd van de kinderen in het groepje en waar mogelijk ook met de aandachtsgebieden van het kind. Bijles is ook individueel mogelijk. Kijk hiervoor bij Remedial Teaching

Voortgang

De voortgang wordt regelmatig gegeven. We hanteren daarvoor minimaal één keer in de 4 weken. Hiervoor gebruiken we het systeem StudySpace. Aan de hand van de voortgang geven we ook advies over het te volgen traject.

Samen met de school

Bijles wordt gegeven door een gespecialiseerde en ervaren leerkracht. Bij voorkeur werken wij in overleg met de leerkracht van het kind. Dit doen wij uiteraard uitsluitend in overleg met de ouders.

Meer informatie

Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

COVID-19 - Online begeleiding en bijlessenWat doet Enjoy! Learning?

Het COVID-19 heeft onze al ingezette koers doen versnellen. Om zoveel mogelijk leerlingen te kunnen bereiken en begeleiden volgens onze Enjoy! filosofie, maken wij gebruik van een platform om dit ook digitaal en online te kunnen doen. Zoom for Education (www.zoom.us) is onze basis.

Bekijk onze speciale pagina voor ons aanbod van online begeleiding en bijlessen. 

Wil je meer weten over de inhoud en de werkwijze, stuur dan even een mailtje naar learning@enjoy-amstelveen.nl