Enjoy! Summer

Nieuw bij Enjoy! Learning

 

Enjoy! Summer

In de zomer van 2020 zullen we starten met Enjoy! Summer. Over dit uitdagende en educatieve programma, geven we hieronder graag meer informatie.

Voor wie?

Enjoy! Summer is bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Bij voldoende animo zullen we de groep gedurende de dag opdelen in leeftijdscategorieën.

Wanneer?

Enjoy! Summer zal waarschijnlijk plaatsvinden in de een-na-laatste week van de zomervakantie. Dit zal zijn van maandag 3 augustus t/m vrijdag 7 augustus 2020. 

Wat houdt het in?

De kinderen zullen op een actieve manier aan de slag gaan met sport, spel, kunst en diverse educatieve workshops. Hierbij kan gedacht worden aan een filmworkshop, dramalessen, uitdagende sportieve activiteiten, workshop Engels, enzovoort. Verdere informatie over het exacte programma zal spoedig volgen.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn nog niet volledig bekend.

Aanmelding

Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier of door een e-mail te sturen naar learning@enjoy-amstelveen.nl
Ook bij vragen zijn bovenstaande opties te gebruiken.

Enjoy! Summer zal alleen bij voldoende aanmeldingen plaatsvinden.

 

 

 

 

COVID-19 - Online begeleiding en bijlessenWat doet Enjoy! Learning?

Het COVID-19 heeft onze al ingezette koers doen versnellen. Om zoveel mogelijk leerlingen te kunnen bereiken en begeleiden volgens onze Enjoy! filosofie, maken wij gebruik van een platform om dit ook digitaal en online te kunnen doen. Zoom for Education (www.zoom.us) is onze basis.

Bekijk onze speciale pagina voor ons aanbod van online begeleiding en bijlessen. 

Wil je meer weten over de inhoud en de werkwijze, stuur dan even een mailtje naar learning@enjoy-amstelveen.nl