Enjoy! Summer

Nieuw bij Enjoy! Learning

Enjoy! Summer zal vanwege onvoldoende animo in 2019 niet plaatsvinden. In de zomer van 2020 zullen we opnieuw Enjoy! Summer aanbieden. Meer informatie zal in de loop van het school op onze website komen.

 

Enjoy! Summer

In de zomer van 2019 zullen we starten met Enjoy! Summer. Over dit uitdagende en educatieve programma, geven we hieronder graag meer informatie.

Voor wie?

Enjoy! Summer is bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Bij voldoende animo zullen we de groep gedurende de dag opdelen in leeftijdscategorieën.

Wanneer?

Enjoy! Summer zal plaatsvinden in de een-na-laatste week van de zomervakantie (van maandag 12 tot en met vrijdag 16 augustus 2019) en/of in de laatste week van de zomervakantie (van maandag 19 tot en met vrijdag 23 augustus 2019). Elke dag starten we om 09:30 (inloop vanaf 09:00 uur) en sluiten we af om 17:00 uur.

Wat houdt het in?

De kinderen zullen op een actieve manier aan de slag gaan met sport, spel, kunst en diverse educatieve workshops. Hierbij kan gedacht worden aan een filmworkshop, dramalessen, uitdagende sportieve activiteiten, workshop Engels, enzovoort. Verdere informatie over het exacte programma zal spoedig volgen.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn € 425,- per kind voor de gehele week. Dit is inclusief elke dag een lunch en pauzehapjes.

Aanmelding

Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier of door een e-mail te sturen naar learning@enjoy-amstelveen.nl
Ook bij vragen zijn bovenstaande opties te gebruiken.

Enjoy! Summer zal alleen bij voldoende aanmeldingen plaatsvinden.