Huiswerkklas bij Enjoy!

Thuis te veel afleiding? En af en toe een inhoudelijke vraag over het huiswerk of de voorbereiding van toetsen? Dan is de huiswerkklas van Enjoy! Learning een uitkomst.

Inhoud

De huiswerkklas is een minder intensieve vorm van huiswerkbegeleiding en bedoeld voor leerlingen die al goed zelfstandig kunnen werken, maar toch een rustige en prettige omgeving zoeken om hun huiswerk te maken. De nadruk ligt hierbij dus op het efficiënt maken en leren van het huiswerk. Er is uiteraard altijd een coach aanwezig om kort te helpen en inhoudelijke vragen te beantwoorden. De groepen zullen uit 15 tot 20 leerlingen bestaan. Iedereen werkt dus zoveel mogelijk zelfstandig, maar het stellen van vragen wordt zeker gestimuleerd door de coach. De huiswerkklas is bovendien ook geschikt als vervolg op, of in combinatie met onze intensieve studiebegeleiding.

Huiswerkklas samengevat

  • Voor alle niveaus en leeftijden
  • Zelfstandig en gestructureerd werken in de vertrouwde en rustige omgeving van Enjoy! Learning Center
  • Altijd een coach aanwezig om vragen te stellen en te helpen
  • Elke schooldag van 14.30 tot 18.30 uur, maximaal 3 uur per dag, 1 tot 5 dagen per week

Meer informatie & aanmelding

Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Online bijlessen

Update: Vanaf maandag 8 februari kunnen wij aan basisschoolleerlingen weer fysiek bijles geven. Hiervoor gelden aanvullende maatregelen.

Vanaf 16 december zijn wij tijdelijk volledig overgegaan op het geven van online studiebegeleiding en bijles. Hiervoor gebruiken wij Zoom for Education. Examenleerlingen kunnen wel bij ons op locatie terecht.

Bekijk onze speciale pagina voor ons aanbod van online begeleiding en bijlessen. 

Wil je meer weten over de inhoud en de werkwijze, stuur dan even een mailtje naar learning@enjoy-amstelveen.nl