Online begeleiding en bijles

Bij Enjoy! Learning vinden we het belangrijk om jou als leerling in de ogen aan te kunnen kijken om te zien en te voelen hoe jij de begeleiding of bijles ervaart en hoe je omgaat met de lesstof. Echter heeft de bijzondere situatie rondom het coronavirus COVID-19 sinds 15 maart 2020 ervoor gezorgd dat wij de begeleiding en bijlessen ook op een andere manier aanbieden. Hieronder leggen wij graag uit hoe wij werken en welk aanbod we hierin hebben.

Hoe werkt het?

Wij werken met het platform Zoom for Education. Via videobellen geven wij de leerling begeleiding of bijles. Hierbij kunnen de begeleider en leerling gezamenlijk door de lesstof gaan en gezamenlijk werken aan werkbladen of een opdracht.

Welke begeleiding en bijlessen bieden wij?

We geven deze online begeleiding en bijles zowel aan basisschoolleerlingen als middelbare scholieren. Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden:

 

Basisonderwijs

Onderstaande online begeleiding en bijles bieden we aan voor leerlingen van het basisonderwijs:

Bijles 1-op-1

De 1-op-1 bijlessen zijn bedoeld voor kinderen die een achterstand of leerprobleem hebben of voor het extra steuntje in de rug. Deze lessen worden door de docent zelf voorbereid op basis van de behoeftes van de leerling.

Duur: 60 minuten
Kosten: € 45,00 per les

Voortgezet onderwijs

Onderstaande online begeleiding en bijles bieden we aan voor leerlingen van het voortgezet onderwijs:

Bijles

De bijlessen zijn voor leerlingen die graag ondersteuning willen voor een bepaald vak. Dat kan scheikunde, Nederlands, geschiedenis, wiskunde en alle overige vakken zijn.

Duur: 60 minuten
Kosten: € 34,00

Aanmelden

Wil je graag gebruik maken van bovenstaande begeleiding of bijlessen of heb je hierover een vraag? Gebruik dan onderstaand contactformulier voor je aanmelding of vragen.