Studiementoraat

Zit je op het voortgezet onderwijs en heb je behoefte aan hulp bij hoe je moet leren en plannen? Heb je moeite om jezelf te blijven motiveren of vind je het lastig om je te concentreren? Dan is studiementoraat bij Enjoy! Learning iets voor jou.

Wat is studiementoraat

Het studiementoraat is één-op-één begeleiding gericht op algemene ondersteuning van de leerling. Vooraf wordt een intakegesprek gehouden met jou en je ouders. Aan de hand van dit gesprek maken we een plan van aanpak met daarin de hulpvraag en de doelen waaraan gewerkt zal gaan worden. Tijdens studiementoraat krijg je ondersteuning van een vaste studiementor.

We houden je op de hoogte over de voortgang en evalueren regelmatig je doelen. Heb je je doelen behaalt of ontstaat er een andere hulpvraag, dan passen we het plan van aanpak daarop aan.

 

Waar staat studiementoraat bij Enjoy! Learning voor

  • Eén of meer vaste uren één-op-één begeleiding per week door een getrainde en vaste studiementor
  • Hulp bij het leren en plannen van het huis- en leerwerk
  • Een brede leeraanpak met aandacht voor de sociaal-psychologische kant van schoolwerk.
  • Een duidelijk plan van aanpak en een regelmatige evaluatie
  • Voor alle leerlingen van het vmbo, havo en vwo

Aanmelden

Online bijlessen

Update: Vanaf maandag 8 februari kunnen wij aan basisschoolleerlingen weer fysiek bijles geven. Hiervoor gelden aanvullende maatregelen.

Vanaf 16 december zijn wij tijdelijk volledig overgegaan op het geven van online studiebegeleiding en bijles. Hiervoor gebruiken wij Zoom for Education. Examenleerlingen kunnen wel bij ons op locatie terecht.

Bekijk onze speciale pagina voor ons aanbod van online begeleiding en bijlessen. 

Wil je meer weten over de inhoud en de werkwijze, stuur dan even een mailtje naar learning@enjoy-amstelveen.nl