Trainingen leesvaardigheid

De trainingen leesvaardigheid zijn bedoeld voor leerlingen die moeite hebben met tekstverklaren in de Nederlandse of Engelse taal.

De training

We bieden de volgende trainingen aan:

  • Nederlands onderbouw
  • Nederlands bovenbouw
  • Engels onderbouw
  • Engels bovenbouw

Tijdens de training leert de leerling om te gaan met de verschillende soorten teksten. Ook behandelen we het verschil tussen meerkeuze-, gesloten en open vragen, het juiste gebruik van je woordenboek, enzovoort. In de laatste les wordt een toets afgenomen, waarna deze gezamenlijk besproken wordt.

Omvang

De trainingen worden in groepsverband gegeven. Een groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 leerlingen. In totaal bestaat de training uit 4 lessen van elk 60 minuten. Voor de tarieven, zie onze tarievenpagina.

Begeleiding door een vakdocent

De lessen worden gegeven door docenten en studenten deskundig in het specifieke schoolvak. Zij staan boven de stof en helpen uw kind beter inzicht te verkrijgen. 

Meer informatie

Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

COVID-19 - Online begeleiding en bijlessenWat doet Enjoy! Learning?

Het COVID-19 heeft onze al ingezette koers doen versnellen. Om zoveel mogelijk leerlingen te kunnen bereiken en begeleiden volgens onze Enjoy! filosofie, maken wij gebruik van een platform om dit ook digitaal en online te kunnen doen. Zoom for Education (www.zoom.us) is onze basis.

Bekijk onze speciale pagina voor ons aanbod van online begeleiding en bijlessen. 

Wil je meer weten over de inhoud en de werkwijze, stuur dan even een mailtje naar learning@enjoy-amstelveen.nl