VACATURE 

 

Ben je op zoek naar een leuke en gevarieerde (bij)baan op niveau?

Bij bijlesorganisatie Enjoy! Learning in Amstelveen zijn we op zoek naar 

BIJLESDOCENTEN BASISONDERWIJS  

om ons team per direct te versterken!

 

Wat zoeken we?

Bijlesdocenten (m/v) om bijles en/of Remedial Teaching te geven aan individuele of kleine groepjes basisschoolkinderen.

 

Wat houdt het werk in?

De basisschoolleerlingen komen met uiteenlopende hulpvragen bij ons binnen. Ze zitten in verschillende groepen van de basisschool (leeftijd 5 t/m 12 jaar) en hebben hulp nodig bij rekenen, spelling, begrijpend lezen of andere aan basisschool gerelateerde stof. Daarnaast ondersteunen wij ook leerlingen met dyslexie en motivatie- of concentratieproblemen.

Naast het ondersteunen van leerlingen, heb je ook nauw contact met ouders en/of leerkrachten. Je geeft de voortgang weer, geeft aan wanneer er meer of juist minder ondersteuning nodig is, en stemt eventueel af met school.

De lessen vinden plaats op onze locatie in Amstelveen. De kinderen komen op doordeweekse dagen in de middag tussen grofweg 14:00 en 19:00 uur, afhankelijk van de schooltijden. 

 

Jouw profiel:

  • Je bent per direct beschikbaar op een of meerdere vaste doordeweekse middag(en), bij voorkeur op de dinsdag en/of donderdag;
  • Afgestudeerd onderwijsassistent (mbo-4 diploma), óf Pabo-diploma op zak, óf (af)studerend in Orthopedagogiek of Psychologie, óf veel ervaring met het geven van bijles aan basisschoolkinderen. Gekwalificeerde Remedial Teachers zijn ook welkom;
  • Stressbestendig, sociaal invoelend en gevoel voor humor;
  • Gestructureerde werker, goede planner, geduldig persoon, kan zowel zelfstandig als in een team goed werken.

 

Salaris:

Dit is afhankelijk van studie, ervaring en leeftijd. 

 

Interesse? Stuur dan uiterlijk 25 september 2019 je CV en motivatie op. De contactgegevens van de contactpersoon (Corné van Ginkel) zijn als volgt:
E-mail: corne@enjoy-amstelveen.nl.
Telefoon: 06-28694169