Wiskunde academie

De Wiskunde academie zijn lessen die specifiek gericht zijn op bepaalde onderwerpen van wiskunde die op dat moment aan bod komen op school. Ook wordt er aandacht besteed aan algemene wiskundige vaardigheden.

Groepsles

De Wiskunde academie wordt aangeboden aan een kleine groep van minimaal 3 en maximaal 5 leerlingen. Deze leerlingen dienen in hetzelfde leerjaar en op hetzelfde leerniveau te zitten, zodat een voor dat moment specifiek onderwerp behandeld kan worden. Dit onderwerp zal dan ook op dat moment voor school relevant zijn. Voor de tarieven, zie onze tarievenpagina.

Begeleiding door een vakdocent

De lessen worden gegeven door docenten en studenten die deskundig of academisch opgeleid zijn in wiskunde. Zij staan boven de stof en helpen uw kind beter inzicht te verkrijgen.

Meer informatie

Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

COVID-19 - Online begeleiding en bijlessenWat doet Enjoy! Learning?

Het COVID-19 heeft onze al ingezette koers doen versnellen. Om zoveel mogelijk leerlingen te kunnen bereiken en begeleiden volgens onze Enjoy! filosofie, maken wij gebruik van een platform om dit ook digitaal en online te kunnen doen. Zoom for Education (www.zoom.us) is onze basis.

Bekijk onze speciale pagina voor ons aanbod van online begeleiding en bijlessen. 

Wil je meer weten over de inhoud en de werkwijze, stuur dan even een mailtje naar learning@enjoy-amstelveen.nl